29/3 Årsmöte och seminariet “Vägledarlyftet”

Fredagen den 29 mars 2019 är det dags för Sveriges Vägledarförenings årsmöte och precis som de senaste åren anordnas ett seminarium i anslutning till detta för våra medlemmar. Årets rubrik är: Vägledarlyftet – nu lyfter vi professionen.  Seminariet kommer att vara mellan kl 10.00-15.00 och alla våra medlemmar är välkomna att delta utan kostnad. Antalet platser är begränsat så först till kvarn gäller. Mer information och anmälan till seminariet hittar du här.

Du som medlem har en viktig roll i vårt föreningsarbete och vi ser gärna att du kommer och deltar i vårt årsmöte och gör din röst hörd. Årsmötet kommer att hållas i direkt i samband med seminariet och kommer ta vid från 15.15 och pågå fram till ca 18.00. Anmälan och dagordning hittar du här.

Både årsmötet och seminariet kommer att äga rum på Essinge konferenscenter, Stora Essingen, Stockholm.