Ansök om att delta i studiebesök inom Academia våren 2019

Sveriges vägledarförening ingår i ett nätverk i Europa som kallas Academia. Inom samarbetet har man organiserat utbyten för studie- och yrkesvägledare i Europa under många år.

Från och med våren 2017 har Sveriges vägledarförening inlett ett samarbete med Euroguidance Sweden för att kunna fortsätta att erbjuda denna möjlighet för yrkesverksamma vägledare. Euroguidance Sweden finansierar boende, resa och traktamente. Ett fint erbjudande som din arbetsgivare säkert kan uppskatta och se nyttan av!

Ansökan via blankett

Euroguidance nätverkets webbplats kan du se vilka studiebesök som erbjuds denna gång. Titta i rullisten till höger på sidan (minska kartan för att få upp alla erbjudanden). Academia-besöken är märkta med ett ”A”:

Ansök senast 23 November

Ansökningsblanketten kan du ladda ned här:

Blankett Academia-ansökan (word)

Följ instruktionerna och mejla den till Sveriges vägledarförening:
jeannette.lehninger@gmail.com

För att din ansökan ska bearbetas krävs det att den är ifylld på engelska och att den är komplett.

Academia vänder sig till

• Yrkesverksamma studie- och yrkesvägledare inom olika verksamheter och nivåer
    • Företräde ges till sökande som inte tidigare åkt inom Academia

Du kommer att få besked runt årsskiftet om du har blivit utvald att få delta.