Bli medlem!

Medlemskapet ger dig:

• Möjligheter till påverkan inom vägledningsområdet lokalt och nationellt. Föreningens styrelse är ofta representerad i olika arbetsgrupper och är remissinstans inom departement och myndigheter gällande väglednings- och utbildningsfrågor.
  • Tidningen Vägledaren – i utbildning och arbetsliv 4 gånger/år. Tidskriften är ett forum för debatt, har temanummer, ger riktad kompetensutveckling, nya idéer och intressanta tillbakablickar.
  • Möjlighet till en tvådagars rikskonferens, skräddarsydd för vägledare, oavsett arbetsområde. Konferensen ger även tillfälle till möten, utbyte av tankar och erfarenheter med vägledningsintresserade från hela landet.
  • Föreningen har Etiska riktlinjer och Etiska rådet som stöd för dig i din yrkesutövning.
  • Föreningen ingår i ett världsomfattande nätverk av vägledare. Genom samarbetet inom EU kan du genom föreningen t ex söka stipendium för att studera vägledning i ett annat land och du kan också få en chans att vara värd för vägledare från andra länder.

Meddela adressförändring tillsammans med ditt medlemsnummer till anita.edvinsson(at)gmail.com

Ordinarie avgift: 350:-/år
Pensionär 100:-/år
Heltidsstuderande på grundutbildningen betalar 100 :- för hela studietiden.
Vid anmälan uppge studieort och vilken termin du studerar på

(*=obligatoriskt)

*Ditt namn: