Expired: Sök resestipendium till IAEVG 2016

spaniens-flagga_200px

Sista ansökningsdagen är fredag den 11 mars 2016, missa inte tillfället!

IAEVG resestipendium 2016

Årets IAEVG-konferens äger rum i Madrid, Spanien mellan den 15-18 november 2016. Föreningen kommer att dela ut ett (1) stipendium på 6 000 kronor som bidrag för att underlätta för en medlem att delta. Din ansökan om stipendium måste vara styrelsen tillhanda senast fredag den 11 mars 2016 för att vi ska hinna handlägga och fatta beslut innan mars månads utgång.

Skicka ett mail med din ansökan till vagledarforeningen@gmail.com

Ansökan ska innehålla namn, kontaktuppgifter, ditt medlemsnummer och en motivering till vad ditt deltagande i konferensen skulle tillföra dig i ditt dagliga arbete samt hur du ska sprida det du får vara med om till andra. Om du får stipendiet så måste du rapportera från konferensen i Vägledaren nr 1, 2017. Styrelsens beslut kan inte överklagas. Mer information om konferensen kan du hitta på www.iaevg.net.