Bli medlem!


 Medlemskapet ger dig:

 • Möjligheter till påverkan inom vägledningsområdet lokalt och nationellt. Föreningens styrelse är ofta representerad i olika arbetsgrupper och är remissinstans inom departement och myndigheter gällande väglednings- och utbildningsfrågor.
 • Tidningen Vägledaren – i utbildning och arbetsliv 4 gånger/år. Tidskriften är ett forum för debatt, har temanummer, ger riktad kompetensutveckling, nya idéer och intressanta tillbakablickar.
 • Möjlighet till en nationell tvådagars Vägledarkonferens, skräddarsydd för vägledare, oavsett arbetsområde. Konferensen ger även tillfälle till möten, utbyte av tankar och erfarenheter med vägledningsintresserade från hela landet.
 • Föreningen har Etiska riktlinjer och Etiska rådet som stöd för dig i din yrkesutövning.
 • Föreningen ingår i ett världsomfattande nätverk av vägledare. Genom samarbetet inom EU kan du genom föreningen t ex söka stipendium för att studera vägledning i ett annat land och du kan också få en chans att vara värd för vägledare från andra länder.

   

Vid frågor eller adressändring kontakta vår medlemsansvariga, och ange ditt medlemsnummer, till anita.edvinsson(at)gmail.com

Från 1 januari 2023 har föreningen inte möjlighet att fakturera arbetsgivare för medlemsavgiften. Du som medlem behöver själv betala din medlemsavgift till föreningen. Om din arbetsgivare ska stå för kostnaden får du själv be om ersättning för utlägg hos denne.

Medlemsvärvartävling till och med 39 november, vinn ett konferensdeltagande

Värva medlemmar till föreningen och vinn ett konferensdeltagande till 2024-års Vägledarkonferens i Stockholm! 
Till och med 30 november pågår medlemsvärvartävlingen. 

Ju fler medlemmar du värvar, desto större chans har du att vinna. Vi lottar ut en vinnare bland alla som värvat medlemmar. En värvad medlem ger dig en chans att vinna och har du värvat fler ökar vinstchansen eftersom du då deltar med så många lotter som antalet medlemmar du värvat. Så alla som värvat minst en medlem kan vinna i lotteriet.

Blivande medlemmar anmäler sig i formuläret nedan och anger ditt namn på frågan om de blivit värvad.

Ansök om medlemskap

  Ordinarie avgift: 450:-/år från och med 1/1-2020
  Pensionär 200:-/år
  Heltidsstuderande på grundutbildningen betalar 200 :- för hela studietiden.
  Vid anmälan uppge studieort och vilken termin du studerar på

  (*=obligatoriskt)

  *Ditt namn:

  *Din adress:

  *Postnummer

  *Postadress:

  Mobiltelefon:

  *Epostadress:

  Arbetsområde

  Om du är student, ange lärosäte och termin:

  Har du blivit värvad? Ange i så fall namnet på den som värvat dig (tävling pågår t.o.m. 31 maj):

  När du skickat in din anmälan kan det ta 5-10 sekunder innan sidan laddas och det kommer upp ett tackmeddelande vid skicka-knappen. Skicka inte in flera gånger, utan vänta in tackmeddelandet.