Bli medlem!

Medlemskapet ger dig:

• Möjligheter till påverkan inom vägledningsområdet lokalt och nationellt. Föreningens styrelse är ofta representerad i olika arbetsgrupper och är remissinstans inom departement och myndigheter gällande väglednings- och utbildningsfrågor.
  • Tidningen Vägledaren – i utbildning och arbetsliv 4 gånger/år. Tidskriften är ett forum för debatt, har temanummer, ger riktad kompetensutveckling, nya idéer och intressanta tillbakablickar.
  • Möjlighet till en tvådagars rikskonferens, skräddarsydd för vägledare, oavsett arbetsområde. Konferensen ger även tillfälle till möten, utbyte av tankar och erfarenheter med vägledningsintresserade från hela landet.
  • Föreningen har Etiska riktlinjer och Etiska rådet som stöd för dig i din yrkesutövning.
  • Föreningen ingår i ett världsomfattande nätverk av vägledare. Genom samarbetet inom EU kan du genom föreningen t ex söka stipendium för att studera vägledning i ett annat land och du kan också få en chans att vara värd för vägledare från andra länder.

Vid frågor eller adressändring kontakta vår medlemsansvariga, och ange ditt medlemsnummer, till anita.edvinsson(at)gmail.com

Ordinarie avgift: 450:-/år från och med 1/1-2020
    Pensionär 200:-/år
    Heltidsstuderande på grundutbildningen betalar 200 :- för hela studietiden.
    Vid anmälan uppge studieort och vilken termin du studerar på

(*=obligatoriskt)

*Ditt namn:

*Din adress:

*Postnummer

*Postadress:

Mobiltelefon:

*Epostadress:

Arbetsområde

Om du är student, ange lärosäte och termin:

*Captcha-quiz