Konferensen

Varje år anordnar Sveriges vägledarförening en rikskonferens för dig som arbetar med/eller är intresserad av vägledningsfrågor.

Vägledarkonferensen 2024

Vägledarkonferensen i oktober ställs in.

Då vi får rapporter om att ekonomin är ansträngd runt omkring i landets kommuner, och många studie- och yrkesvägledare därför inte kommer kunna besöka den planerade konferensen i oktober – väljer vi, tyvärr, att ställa in.

Detta är såklart mycket tråkigt, men vi ser också möjligheter i att kunna satsa extra stort på nästa års Vägledarkonferens. Inte minst då den sammanfaller med Sveriges Vägledarförenings 50-årsjubileum!

Arbetet med konferensen är redan igång, och vi hoppas att ni är lika entusiastiska som vi är.

Så varmt välkomna till 2025-års Vägledarkonferens Vad är vägledarkompetens? – och för att fira föreningens 50-årsjubileum.

Earlybird-pris fram till 31 maj 2024

MedlemEj medlem
3700 kr4600kr
Bli medlem för att få den lägre avgiften.

Fullpris från den 1 juni 2024 och framåt

MedlemEj medlem
4400 kr5400 kr
Digital konferens för student eller pensionär
300 kr500 kr
Fysisk konferens för student eller pensionär
500 kr + matkostnader700 kr + matkostnader

Du som inte är medlem i Sveriges Vägledarförening får lägre pris till konferensen genom att gå med i föreningen.

• Registrera dig och bli medlem för 450kr/år
  • Medlemskap för student är 200kr för hela studietiden
  • Invänta ditt medlemsnummer
  • Anmäl dig till konferensen och ange ditt medlemsnummer