Konferensen

Varje år i oktober anordnar Sveriges vägledarförening en rikskonferens för dig som arbetar med/eller är intresserad av vägledningsfrågor.

Vägledarkonferensen 2023

Vägledning av alla, för alla
– vägledningens kompensatoriska uppdrag

26-27 oktober, Stockholm

Ett av studie- och yrkesvägledares större uppdrag är att arbeta kompensatoriskt för att främja likvärdighet och ge individer självkänsla, identitet och framtidshopp. Men hur ser det egentligen ut runt omkring i vårt land? Den svenska modellen gör att Sverige är möjligheternas land. Här kan du få både en andra och tredje chans att ombestämma dig, reparera tidigare skolgång och att hitta nya möjligheter genom hela livet. Hur bidrar vi studie- och yrkesvägledare till det livslånga lärandet och till att Sverige ska fortsätta vara möjligheternas land?

Nu är vi tillbaka med 2-dagars fysisk konferens den 26-27 oktober 2023.
Plats: Piperska muren, Stockholm
För dig som inte kan delta i Stockholm så direktsänds konferensen även digitalt.
Mer information kring program och föreläsare uppdateras fortlöpande under våren.

Affisch för nedladdning: Välkommen till Vägledarkonferensen 2023

Earlybird-pris fram till 30 april 2023

MedlemEj medlem
3700 kr4600kr

Fullpris 1 maj och framåt

MedlemEj medlem
4700 kr5900 kr

Du som inte är medlem i Sveriges Vägledarförening får lägre pris till konferensen genom att gå med i föreningen.

• Registrera dig och bli medlem för 450kr/år
  • Invänta ditt medlemsnummer
  • Anmäl dig till konferensen och ange ditt medlemsnummer