Madelene


student-madeleneMitt namn är Madelene Asp och i denna blogg ska du få följa mina tankar och reflektioner under min studietid. Vem är då jag? Jag är 28 år gammal, bor i ett radhus några mil norr om Stockholm tillsammans med min sambo och våra två döttrar.

För er vetskap så kan jag börja med att berätta lite om vad jag har gjort innan jag började studera på Stockholms Universitet. Jag hade världens bästa grundskoletid och efter grundskolan påbörjade jag först ett hotell och restaurang program på gymnasiet. Det var inget för mig, hoppade sedan på ett frisörprogram som sedan övergick till ett IV program, skoltröttheten tog över och jag började jobba på en lokal restaurang. Där jobbade jag något år för att sedan som nybliven 18 åring bli gravid och sedan få en alldeles underbar dotter tillsammans med min sambo.

På återseende!

Madelene Asp

Praktik!!

Drygt halva praktiken är nu avklarad för min del. Jag har verkligen en jättebra och otroligt lärorik praktikplats! Är på ett gymnasium och har redan fyllt den obligatoriska samtalskvoten. Men jag fortsätter givetvis med samtal så mycket som det går. Kreativ vägledningsmetod En utav uppgifterna i kursen “Handledd professions praktik” handlar om att man ska […]